Breda

Muurschilderingen
naar wens

Muurschilderingen kunnen overal

Omgeving Breda

van kinderkamer tot bedrijfsruimte

Een muurschildering kan vrijwel overal in Breda. Je ziet het vaak in Griekse restaurants, maar net zo goed in speelhoeken voor kinderen, bij het kinderdagverblijf of in de slaapkamer van kinderen. Van Babykamer tot kinderkamer tot buitenruimte. Natuurlijk schilder ik ook bedrijfslogo’s.  Heb je zelf een idee? Neem contact op en dan sparren we samen tot de beste uitkomst. Om een idee te krijgen van de prijzen voor een muurschildering in Breda en omgeving, kun je een foto aanklikken. Misschien heb je vragen over de prijzen, stuur me een berichtje en ik licht het toe. Veel kijkplezier!

De details

breda muurschilderingen

Wanneer we een schildering bespreken kijk ik samen met jou hoe we het plaatje compleet kunnen maken. Ik denk graag mee over een gehele ruimte en hoe we dit samen invulling kunnen geven aan de hand van een muurschilderingen en bijbehorende accessoires. Heb je wel een thema voor een muurschildering, maar weet je misschien nog niet exact hoe? Ik maak dan graag een schets voor je. Indien gewenst kom ik even bij je langs in omgeving Breda alvorens ik de muurschildering kom maken. 

3b45d24e-1c8a-49e0-bdea-0e75f1b4db08

Wie ik ben

Aanvoelen wat jij zoekt

HI, mijn naam is Lindsay, geboren in Zundert en daarna lang in Breda gewoond. Schilderen doe ik al van kinds af aan en is van een hobby nu ook mijn beroep geworden. Keer op keer wordt ik weer verrast door het enthousiasme wat kinderen uiten als ik hun kamer mooier gemaakt heb. Daar doe ik het toch echt voor! Natuurlijk doe ik niet alleen kinderkamers, ook regelmatig een hal, muurcirkel of schilderij zijn onderdeel van mijn dagelijkse werk. Heb je vragen over hoe ik werk, neem dan vrijblijvend contact met me op. Heb je zelf een idee, alleen maar heel erg leuk! Laten we het bespreken!