ben je op zoek naar 

Muurschilderingen
in Breda?

Muurschildering
laten maken in Breda?

ik sta te popelen om bij jou te schilderen!

Een muurschildering kan een unieke en persoonlijke touch geven aan elke ruimte in huis of op kantoor. Studio Bounce biedt verschillende mogelijkheden voor muurschilderingen, van babykamers tot bedrijfslogo’s. Samen bespreken we jouw ideeën en wensen, zodat we tot de beste uitkomst komen. Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Een muurschildering als kraamcadeau voor de babykamer

breda muurschilderingen

Een muurschildering in Breda of omgeving is natuurlijk ook erg leuk om als kraamcadeau te geven, want zeg nou zelf, het is best moeilijk om babykleertjes en dergelijke naar iemand haar smaak te kopen.

Een muurschildering als kraamcadeau in Breda en omgeving is dan dé oplossing. Dit kan door samen te bespreken, maar kan ook in de vorm van een voucher zodat de toekomstige mama zelf een keuze kan maken. Zo kan je een uniek kraamcadeau geven wat ook nog eens erg praktisch is. Muurschilderingen zijn namelijk niet alleen mooi, maar ook functioneel omdat ze de babykamer een unieke en persoonlijke uitstraling geven.

Is de babykamer al ver ingericht, geen probleem. Ook kleinere muurschilderingen zijn natuurlijk een optie. Denk bijvoorbeeld aan een muurschildering van een schattig dier of een mooie bloem. Deze muurschilderingen of wandschilderingen van Studio bounce kunnen ook later weer terugkomen in de rest van het interieur.

Een muurschildering als verjaardagscadeu op de kinderkamer?

breda muurschilderingen

Is de kamer echt toe aan een update? Ben je op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau wat een kind niet snel vergeet? Kies dan voor een muurschildering. Met een muurschildering op de slaapkamer creëer je een unieke en persoonlijke ruimte. Zo kan het kind elke dag genieten van zijn of haar favoriete afbeelding op de muur.

Jij kiest zelf welke afbeelding je op je muur wilt en in welke kleuren je de muurschildering in Breda laat maken. Ook het formaat en de achtergrondkleur bepaal je zelf. Bij Studio Bounce kun je terecht voor alle soorten muurschilderingen, van muurschilderingen voor de babykamer tot aan graffiti muurschilderingen voor de tienerkamer. Natuurlijk kan ik je altijd helpen en adviseren over je muurschildering. Zo kunnen we samen bekijken hoe we de muurschildering kunnen afstemmen op je interieur of perfect kunnen laten passen in je babykamer, kinderkamer of woonkamer. Maak vandaag nog een afspraak voor een unieke muurschildering in Breda en omgeving!

Kosten
muurschildering
Breda en omgeving

breda muurschilderingen

De kosten van een muurschildering zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het formaat, de complexiteit van het ontwerp en de tijdsduur van het project. Bij Studio Bounce hanteer ik een eerlijke en transparante prijsberekening. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en op basis daarvan maak ik een offerte op maat. Zo weet je van tevoren wat de kosten zijn en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Een gemiddelde muurschildering ligt tussen de €150 en €500.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden.

Ik maak graag een digitale schets voor je op voorhand!

Direct even contacten?

info@studiobounce.nl

HI, mijn naam is Lindsay (30), geboren in Zundert en daarna lang in Breda gewoond. Ondertussen woon ik in Oosterhout. Schilderen doe ik al van kinds af aan en is van een hobby nu ook mijn beroep geworden. Keer op keer wordt ik weer verrast door het enthousiasme wat kinderen uiten als ik hun kamer mooier gemaakt heb. Daar doe ik het toch echt voor! Natuurlijk doe ik niet alleen kinderkamers, ook regelmatig een hal, muurcirkel of schilderij zijn onderdeel van mijn dagelijkse werk. Heb je vragen over hoe ik werk, neem dan vrijblijvend contact met me op. Heb je zelf een idee, alleen maar heel erg leuk! Laten we het bespreken!