Logo ontwerp Breda

Voor een passend logo,
transparant en met aandacht.

Logo laten maken door Studio Bounce

Je wilt een passend en uniek logo laten ontwerpen in de regio Breda (regio “076”). Lindsay van Studio Bounce helpt je graag verder met een logo wat jouw bedrijf in één oogopslag herkenbaar maakt voor je doelgroep. Je wilt tenslotte een passend logo ontwerp. Liefst net zo herkenbaar als bijvoorbeeld net zo herkenbaar als het AVANS logo, de MEZZ of het Amphia ziekenhuis. Je zoekt een logo dat echt past bij waar jouw organisatie voor staat. In samenwerking met Lindsay ga je kijken naar waar jouw bedrijf voor staat en wat je wilt uitstralen naar je doelgroep. Daarna gaat Lindsay van Studio Bounce aan de slag om in samenpraak met jou een passend logo te ontwerpen. 

10 jaar bureau-ervaring

100% tevredenheid

Logo laten maken Breda

STRAAL UIT WAAR JIJ VOOR STAAT

Je logo is toch vaak de eerste indruk van jouw organisatie. Het is dan ook zeer belangrijk hiermee professionaliteit en betrouwbaarheid uit te stralen. Je logo is je visitekaartje van je bedrijf. Vanuit je logo wordt je verdere huisstijl opgebouwd. Denk hierbij aan een visitekaartje, flyer, folder, maar ook website of animatie. Je huisstijl voer je het liefst overal door. Ook op social media. Denk aan social media posts in je huisstijl. Ook dit straalt professionaliteit uit. Als je digitaal je stijl hebt staan kun je deze doorvoeren als autobelettering of gevelreclame. Hoe mooi is het als je in jouw Breda op de gevels of panden je logo ziet staan en mensen uit omgeving breda jouw logo herkennen? 

“Ik wil een goede basis voor mijn organisatie, daarom laat ik een professioneel logo in Breda maken”.

Ontwerpproces logo maken Breda

 JIJ EN IK MAKEN HET SAMEN 

 Hieronder zie je de vier stappen waarin Lindsay van Studio Bounce Breda jouw logo ontwerpt. Deze stappen zijn er niet zomaar, maar voegen echt waarde toe bij het maken van jouw logo. Een logo is jouw visitekaartje, niet zomaar een icoontje waar je naam bij staat. 

Logo onderzoek doen

Samen gaan we kijken naar wie jij bent als organisatie en waar je voro staat. Wat spreekt je aan, wat past bij je?

Drie voorstel design

Met al gegeven input kan ik aan de slag om een drietal voorstellen te maken als logo.

Keuze en specificering

Aan de hand van jouw gegeven feedback kan ik je keuze-logo gaan afmaken. Jouw logo komt echt op de kaart te staan.

Definitief ontwerp uitleveren

Als laatste lever ik je bruikbare bestanden aan zodat je je logo zo snel mogelijk kunt gaan gebruiken. Je ontvang een .ai, .pdf en .png bestand.

Reviews van klanten

Maak vrijblijvend kennis

 Aalburg 

Antwerpen 

Apeldoorn 

Best 

Boxtel 

Breda 

Bergen op Zoom 

‘s-Hertogenbosch 

Den Helder 

Dongen 

Dordrecht 

Drimmelen 

Dussen 

Drunen 

Druten 

Eden 

Eindhoven 

Gilze 

Goirle 

Hank 

Hoge Zwaluwe 

Lage Zwaluwe 

Made 

Oosterhout